DESPRE NOI

Prin Sciccheria am curatoriat tot ce am apreciat la restaurantele vizitate – bucătăria fină, cu preparate gustoase și bogate nutritiv, elemente și simboluri naturale, care să destindă clientul, loc de joacă pentru copii, parcare privată, concept de lounge. Am analizat modele locale și internaționale de business și am creat Sciccheria conform așteptărilor și exigențelor familiei noastre mai ales, dar și ale clienților HoReCa în general.

Conceptul restaurantului Sciccheria a pornit de la o nevoie identificată și anume, aceea de a putea garanta timp de calitate atât pentru cei mici, cât și pentru părinți; aceea de a asigura părintelui, un moment în care poate servi masa, liniștit, știind că și cel mic, se află într-un loc în care este fericit și se joacă, servește masa, împreună cu alți copii. De aici ideea de „Loc de Joacă” în cadrul unui restaurant. Ne-am dorit ca la Sciccheria, toți clienții (atât cei mici cât și cei mari) să aibe parte de o experiență, să beneficieze de momente frumoase. Bucătăria aleasă de noi, vine să îmbrățișeze acest concept, Italia fiind apreciată de marea majoritate, în lume.

Sciccheria Pipera dispune de 2 Parcări Private, pe care le puteți accesa, în mod Gratuit, atâta timp cât vă aflați la masă.

Din Februarie 2024, s-a deschis cea de-a doua locație, Sciccheria Rosetti, în centrul Bucureștiului, unde meniul este mai restrâns și mai dinamic, vine cu noutăți destul de des. Aici se pot organiza meetinguri corporate dintre cele mai diferite, personalizabile, dar și private events.

Tot de la începutul anului 2024, am lansat Programul ISSIMA, un program culinar de excepție, unic de acest fel în România, aflat în colaborare permanentă cu un bucătar cu 1 stea Michelin, Giuseppe Raciti (Zash, Italia), ce oferă consultanță și formare profesională pentru staff, organizând evenimentele ISSIMA lunar și lucrează împreună cu Head Chef-ul Sciccheria, pentru crearea celor mai reușite meniuri.